Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Jebroer lanceert exclusieve app voor fans!Artiest Jebroer lanceert vandaag zijn exclusieve app ‘Jebroer All Access’ voor zijn fans. Hij is hiermee de eerste Nederlandse artiest die een app lanceert waarbij fans in contact kunnen komen met een artiest en optredens kunnen aanschouwen. Hij luidt hiermee een nieuw tijdperk in van digitalisering in de Nederlandse muziekindustrie. Via de app worden zijn fans direct op de hoogte gesteld van alle nieuwtjes rondom Jebroer, ontvangen ze exclusieve content – van videoclips tot een inkijkje in zijn persoonlijke leven -, kunnen ze clips (exclusief) bekijken, ontvangen ze diverse kortingen en kunnen ze op verschillende manieren in contact staan met Jebroer. Elke week worden er live video’s toegevoegd aan de app waar de fans direct op kunnen reageren.

Jebroer is ontzettend trots op de ontwikkeling van zijn nieuwe platform. “Afgelopen maanden zijn ontzettend zwaar geweest voor de entertainmentindustrie en dan voornamelijk met betrekking tot live optredens. Voor ons als artiesten was dat een enorme klap. Ik ben echter niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten en wilde direct kijken naar nieuwe mogelijkheden. Je moet dan echt anders gaan denken, vanuit je business, maar ook vanuit je fans. Ik wilde mijn fans alles kunnen geven en tegelijkertijd het contact met hen verbeteren en nog leuker maken. We zijn toen uitgekomen op de ontwikkeling van deze app, die het contact met mijn fans een nieuwe dimensie geeft. Een dimensie die social media of een ander platform niet kan bieden. Ik ben er ontzettend trots op, zowel op de app als op het feit dat ik de eerste Nederlandse artiest ben die dit op deze manier in de markt zet. Ik kan niet wachten om dit met mijn fans te delen en hen hierbij te betrekken. We blijven de app constant verder ontwikkelen en mijn fans zullen hier ook zeker een belangrijke rol in gaan spelen.”

ROQ ’N Rolla Music: “Met deze app zet Jebroer een nieuwe stap voor de muziekindustrie. Hij loopt absoluut voorop op dit stukje digitalisering. Afgelopen tijd heeft aangetoond hoe belangrijk het is om te innoveren en Jebroer doet dit op ultieme wijze. Daardoor kan hij zijn fans, corona of niet, een volledige beleving geven en zijn relatie met hen optimaliseren.”

Jebroer, ook wel bekend als Tim Kimman, scoorde afgelopen jaren diverse hits in binnen- en buitenland met onder meer Banaan, My Gabber, Kind Eines Teufels, Mutter, Flitsmeister, Engeltje en Kind van de Duivel (met Paul Elstak en Dr Phunk). Van die laatste track komt na de Duitse versie aankomende vrijdag nu ook de Engelstalige versie uit: Child of the Devil (met Timmie Trumpet en Dr Phunk).

De app ‘Jebroer All Access’ is vanaf vandaag gratis te downloaden via de App Store en Google Play .

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ