Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

I Love Urban festival uitgesteld tot 2022

 
Zoals eerder bekend gemaakt zaten wij nog steeds in de wachtkamer. De overheid kan ons na bijna 2 jaar wachten nog steeds geen uitsluitsel geven over de toekomst van ons festival.

Het festival van 27 november 2021 kan daarom helaas niet doorgaan. Voor nu is ons evenement niet toegestaan, omdat ons festival een nachtevenement is. Natuurlijk hebben wij naar alternatieve mogelijkheden gekeken om het festival alsnog te laten plaatsvinden maar dit was helaas tevergeefs. Wij moeten nu helaas kijken naar volgend jaar. Hopelijk een jaar waarin wij afstand kunnen nemen van alle Coronamaatregelen en weer festivals kunnen organiseren zoals wij gewend zijn.

Iedereen die nu nog beschikt over een aanbetaling, ticket of voucher bieden wij de volgende onderstaande opties aan.

Maak een keuze uit onderstaande opties:

1.) Je doet niks, je ticket zal dan automatisch worden omgezet naar een voucher ter waarde van je aankoopbedrag en je krijgt bij het volgende evenement ook nog eens €10 korting. LET OP! Het festival zal snel uitverkopen!

2.) Je stuurt een mail naar info@iloveurban.com en vraagt jouw aankoopbedrag terug. (REFUND)
(Stuur je naam + ticketnummer + mailadres + rekeningnummer waarmee de tickets gekocht zijn mee.)

Iedereen die over een ticket, aanbetaling of voucher beschikt heeft tot 29 november 2021 de tijd om een refund aan te vragen.

Ondanks alles willen wij jullie ontzettend bedanken voor de constante steun, geduld en natuurlijk het vertrouwen in ons als organisatie in deze bizar moeilijke tijden! Wij staan klaar in de startblokken om zoals beloofd een groots droomfestival neer te zetten zowel indoor als outdoor.  

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ