Party nieuws

Minivakantie Thuishaven op Reis: dansen en kamperen

woensdag 22 april 2015

Party nieuws: Minivakantie Thuishaven op Reis: dansen en kamperen
Veel festivalorganisaties dromen ervan, maar weinigen durven het aan: het hele circus inpakken om een lang weekend neer te strijken op een buitengewone locatie in de natuur, aan de andere kant van het land. ‘Thuishaven op Reis’ gaat dansen en kamperen in het Schutterspark te Brunssum (Limburg), vrijdag 24 t/m maandag 27 juli. Drie dagen en nachten op rij is er een programma vol house, deephouse, techhouse en techno, verspreid over vijf podia: outdoor tussen de bomen en indoor in gerestaureerde pompgebouwen – industrieel erfgoed uit de tijd van de mijnindustrie. Ruim 75 dj-acts uit binnen- en buitenland zijn geboekt: Dennis Ferrer (USA), Lee Burridge (UK), Lexer (DE), Tama Sumo (DE), Delta Funktionen, Benny Rodrigues en vele anderen. Rechtstreeks busvervoer vanuit Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Maastricht is geregeld.

SCHUTTERSPARK
Na vorig jaar proefgedraaid te hebben met een uitverkochte Thuishaven op Reis-editie in Duitsland (Kloster Graefenthal), heeft de organisatie dit jaar een gloednieuwe, wellicht nog mooiere locatie in eigen land ontdekt. Het Schutterspark in de gemeente Brunssum is een bos-, heide- en veengebied van 80 hectare, inclusief evenemententerrein van 30.000 m2. In het Schutterspark heeft nog nooit eerder een meerdaags festival plaatsgevonden. Bijzonder: het festivalterrein en de camping vormen één geheel tijdens Thuishaven op Reis. Wil je je tent opzetten naast de mainstage: handig is anders, maar het mag! Vrijheid en creativiteit staan dit weekend centraal.

“Deze sprookjeslocatie maakt onze droom werkelijkheid” aldus de Amsterdamse organisatie van Thuishaven op Reis. “Overdag kunnen we vanaf 10 uur ’s ochtends feesten in de Limburgse bossen en tot 5 uur 's nachts hebben we drie dikke indoor locaties tot onze beschikking. Het moet een betaalbare minivakantie worden. Ongeremd, zoals thuis, maar wel in een compleet andere wereld. We proberen invloeden van onze favoriete festivals (zoals Burning Man, Fusion en Boom) te combineren. Samen met onze artiesten, kunstenaars, hostingpartners, creatieve bouwploeg en de rest van de circusfamilie staan we te popelen om drie dagen en nachten invulling te geven aan het prachtige Schutterspark!”

Festivalbezoekers kunnen tussendoor op ontdekkingstocht in het park, om bijvoorbeeld de minihaven met bootjes of het Blotevoetenpad te verkennen. Voor meer informatie over Brunssum, het natuurgebied en de industriële waterpompgebouwen (tijdens Thuishaven op Reis omgetoverd tot ‘Circus Loods’, ‘Bamboe Loods’ en ‘Donkere Loods’) zie: www.schutterspark.com.

HOSTINGPARTNERS
Thuishaven doet het niet alleen. Voor de invulling van de diverse areas wordt er samengewerkt met een flink aantal toonaangevende organisaties uit de (underground) scene: All Day I Dream, Breakfast Club, 3000° Records, Planet Rose, All is One, Verknipt Amsterdam, Nachtcollege, Objektivity, Code Rood, Linke Soto, Thuis bij de Familie, Happy Feelings, Suburban Disco, 120 BPM en De Sluwe Vos host een eigen stage. De muzikale programmering is rond; aan het creatieve programma wordt momenteel hard gewerkt. Volledige line-up: TICKETS
Voor weekendtickets (4 dagen + kamperen: 75 euro), dagtickets (vrijdag van 17.00 tot 05.00 uur: 30 euro; dagtickets zaterdag of zondag van 10.00 tot 05.00 uur: 35 euro), parkeertickets (10 euro) en partybustickets (retourtje Amsterdam of Utrecht: 22 euro; retourtje Tilburg: 20 euro; retourtje Maastricht: 12 euro), zie: http://tinyurl.com/jvhnwvt en http://tinyurl.com/n386l3m.


ThuishavenFoutje gezien? Let us know!


Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen