Party reportsBegin dit jaar werd een nieuw raw hardstyle concept geboren. Confusion Events streek neer in de voormalige Matrixx, Club Monte Carlo. Het was alweer tijd voor de tweede editie van dit concept, dit keer een samenwerking met het label Theracords. De rauwste hardstyle zou ten gehore gebracht worden met namen als Deetox, Jason Payne, Regain en natuurlijk label eigenaar DJ Thera. Deze nacht stond geheel in het teken van battles tussen de artiesten. Ik reis voor dit feest van Rotterdam naar mijn oude vertrouwde stad Nijmegen!

Door de smerige motregen die al de hele dag aan de gang was kwam ik natgeregend binnen. Dit mocht de pret niet drukken natuurlijk. Na het scoren van een kluisje, een stempel voor de wc’s en muntjes waren wij klaar voor een stevig nachtje rammen.

De battle Degos & Re-done vs. E-Force was al aan de gang. Bij deze battle kunnen tracks als Man Of Steel en Seven natuurlijk niet ontbreken. Aan de kant van Degos & Re-done kon de melodische klapper Sing For The Moment zeker niet uitblijven. Ook Mash Up 5.0 kwam voorbij. Na het inkomen zat de sfeer er ook zeker lekker in. Rechts voorin klonk het geluid ook zeker goed in de oren.

Om eens even een tandje harder te gaan was het tijd voor de battle Thera vs. Regain. Als er twee artiesten zijn die vol passie, enthousiasme en dedication achter de decks staan zijn het deze twee heren wel. Tijdens Broken lukt het Regain dan ook om de hele zaal mee te krijgen als de track uit het geluidssysteem knalt en hij op de booth gaat staan. Ook Go Harder komt lekker aan en tijdens mijn favoriete plaat For The Streets schreeuwt het hele publiek mee. Wat een sfeer! De samenwerking tussen deze heren, Never Say Goodbye, hoort ook perfect in dit setje thuis. Een set vol geweld waar je blij van wordt, vooral als je ziet hoe hard Thera en Regain zelf aan het genieten en meebeuken zijn.

Delete vs. Jack Of Sound overtroffen mijn verwachting met een snoeihard setje. Gas erop met absolute bazen platen als Das Weites Land en de klapper Heavy Damage. De nacht ging er ondertussen nog steeds hard aan toe en de sfeer was top! Deetox vs. Requiem mochten het overnemen.

De laatste battle van de avond was Jason Payne vs. Sub Sonik vs. Unresolved. De heren lieten er geen gras over groeien en zetten een volwaardig setje neer. De D-Sturb remix van Menace komt voorbij en de nieuwe platen Sanctuary en Refuse To Follow van Warface klappen uit de speakers. Als ik dan lachende gezichten om me heen zie als er een bekend deuntje uit de speakers dreunt, vraag ik iemand naast me hoe deze track heet. Een antwoord krijg ik niet maar wel een brede lach. Ja, het is die ene track waarvan je de naam eigenlijk nooit meer wil horen of zien. Darude – Sandstorm! Sub Sonik is zijn belofte van zijn like actie op Facebook zeker nagekomen en heeft een remix gemaakt van deze plaat. Gelukkig klinkt deze track in dit jasje zo erg nog niet! De laatste minuut werd afgesloten met hardcore plaat Masters Of The Great Conspiracy van Radical Redemption en Angerfist.

Fatality is voor de raw soldaten onder ons zeker een feest om toe te voegen aan het lijstje. Het geluid was dik in orde, vooral als je voorin stond. Overal werd je snel geholpen. De line up is van hoog niveau voor een betaalbare prijs. De sfeer op dit feest is de hele nacht top geweest! Het enige min puntje was de beveiliger aan het einde bij de kluisjes die je al de tent uit jaagde voordat je überhaupt de kans had om je jas aan te trekken.

Heb je dit feest nog niet bezocht? Ik zeg doen! Ik ben er de volgende keer in ieder geval gewoon weer bij.


Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen