Party reports

Kings of Hardstyle, Nijmegen (28-08-2016)

zondag 4 september 2016
Sasha Dijkhoff

Party report: Kings of Hardstyle, Nijmegen (28-08-2016)
28 augustus was het tijd voor de derde editie van Kings Of Hardstyle. Het Goffert Park in Nijmegen werd de dag ervoor al omgetoverd tot een festival terrein voor We Love The 90's, maar zondag was het terrein voor de liefhebbers van het hardere werk. Met een open air mainstage voor harstyle en een hardcore XL tent voor hardcore afsluitend met terror, was dit een goede zondag om iedereen weer voor te bereiden op de maandag.

Wij komen binnen rond 16:00 uur wanneer Psyko Punkz begint aan zijn set met 'Rise Of The Restless'. De zon scheen op dit moment goed en wij komen in op een lekkere set. Onder andere 'Strike Again' van The Donkey Rollers en 'Fuck The Reputation Game' van Brennan Heart en Wildstylez komen voorbij.

Outbreak mocht het overnemen en zet een volwaardige set neer met als een van de eerste tracks 'Bassface'. Ook tijdens 'Executioner Style' van Gunz For Hire schreeuwt iedereen dit even mee. De beste man brengt ook 'Drum' ten gehore. Een nieuwe track met Kronos, die zich op dat moment ook bij hem voegt onstage. Daar stonden ze dan, allebei natuurlijk met drumstokken in de handen! Hierna word 'Getting Off' nog gedraaid en de track waar meestal de sfeer altijd uiterst gezellig word, de Ruthless Remix van 'Jebroer - Banaan'!


Wij knijpen er even tussenuit en lopen over het terrein, zoekend naar eten. We halen burgers en pizza en zijn weer volledig opgeladen. Tijdens het terug lopen naar de mainstage stuiten wij op de Wunderbar. Een hutje met lekkere foute muziek waar het er toch wel uiterst gezellig aantoe gaat. Wij worden dan ook naar binnen gelokt door de gezellige medewerkers en doen even heel fout mee. Van tracks als 'Gas Op Die Lollie' naar 'Hartendief' van Brace en salsa muziek, het kan allemaal niet gek genoeg. Ook als je niet op de bar wilt dansen, wordt je gewoon van de grond getilt en op de bar neergezet.

Na genoeg gekkigheid en foute danspasjes is het weer tijd om terug te gaan voor de set van Digital Punk. Het ging allemaal al een tandje harder en horen de Public Enemies remix van 'Open The Gates' voorbij komen. Het publiek schreeuwt zoals altijd mee op 'Brutal 5.0'. Het is vanaf dit tijdstip ook een stuk drukker bij de mainstage. 'Bring It To Them Raw' houd de sfeer er goed in, gevolgd door 'Retaliate With Hate' en 'Menace'. Ook 'Oh My God' is een track die niet uit zijn set mag missen.

Wij gaan stiekem toch nog even terug naar de Wunderbar. De gezelligheid hier zat er nog steeds goed in. Een paar foute nummers hier en een paar erg dronken mensen daar. Omdat gezelligheid geen tijd kent missen wij dan ook de volledige set van Kronos en Malua. Wij verkassen hierna naar de Hardcore XL tent. Niet voor hardcore, maar wel voor terror! Noisekick mocht deze tent namelijk afsluiten. Dit doet de beste man zoals altijd toch heerlijk.

Wij verlaten Noisekick en pakken Degos & Re-done nog mee die 'Sing For The Moment' en 'Gods' ten gehore brengen. Het wordt al aardig donker en de sfeer is goed en gezellig. 'Brain Confusion' dreunt over het terrein en ook het bekend stukje van de film Purge hoor je voorbij komen als 'May God Be With You All' wordt gedraaid.

Ook wij moesten maandag gewoon weer vroeg uit de veren, dus pakken we nog een paar tracks mee van Caine. Deze zou samen met Thera draaien, maar helaas verscheen die na een half uur pas. Heel veel hebben we dus niet gemist dit laatste uurtje, want nadat Caine 'Big Dick' had gedraaid van Bass Chaserz, hielden wij het voor gezien. Kings Of Hardstyle was voor een zondag festivalletje heel goed te doen!


Reporter: Sasha Dijkhoff

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen