InterviewsOp zijn zestiende gecontracteerd door Spinnin’ Records. Dat maakt hem de jongste in de familie. Hoe dat voelt? “Het was vreemd om de jongste te zijn, maar ook best prettig”, lacht de inmiddels 17-jarige Toby Curwen-Bingley aka Curbi. “Ik had nooit gedacht dat ik gecontracteerd zou worden door Spinnin’. Om eerlijk te zijn: ik had nooit gedacht dat dit allemaal überhaupt een mogelijkheid zou zijn.”

Sinds Curbi onder contract staat bij Spinnin’ is de jonge Brit regelmatig in Nederland te vinden. “Ik denk dat ik op het moment Nederland meer bezoek dan welk ander land dan ook, haha. Ik vind het fantastisch!”, reageert hij. “Meestal is het voor meetings met bijvoorbeeld het management, bijeenkomsten als Dancefair, shows en nog veel meer.”
Curbi’s leven is compleet ondersteboven gegooid nadat BBC Introducing in Essex zijn ‘Emotion’ op de radio is gaan draaien. Curbi: “Het maken van muziek was iets wat ik af en toe deed in mijn vrije tijd, terwijl ik nu constant bezig ben met muziek. Dat niet alleen: voor dit hele avontuur ging ik nog steeds naar school, zat ik daarna thuis waar ik niet veel te doen had. Nu reis ik ineens veel meer, ontmoet ik nieuwe mensen en doe ik dingen waar ik alleen van kon dromen. Dat is te gek!”

Nu moet je niet denken dat Curbi al heel lang gestopt is met school. “Het is eigenlijk grappig dat je daarover begint. Ik ben namelijk vorige week gestopt met school”, glimlacht hij. “Dus ik ben nu geheel vrij en dat betekent dat ik me 100% kan focussen op muziek. Mijn management en ik hebben al plannen gemaakt voor 2016 en alles wat ik daarover kan zeggen is: ik heb er ontzettend veel zin in!”
De jonge dj begrijpt maar al te goed dat hij zijn positie best uniek is. “Het is allemaal zo ongelofelijk”, vertelt Curbi, “super lucky to be in this position. Om die reden probeer ik altijd te laten zien hoe dankbaar ik ben naar mijn fans toe. Ik kijk uit wat er allemaal komen gaat!”Als Curbi niet in de muziek gerold was, had het zomaar gekund dat hij aan de andere kant van de wereld had gezeten. “Drie jaar geleden ben ik begonnen met het leren van Japans en mijn hoofddoel was om uiteindelijk in Japan te gaan wonen”, lacht hij. Vandaag de dag, zeker op Dancefair, heeft hij een duidelijke visie: “I'm going to teach the crowd one thing, and one thing only… I ONLY play good music.”
Wat daarvoor nodig is, weet Curbi ook maar al te goed. “Ga niet de trends achterna. Als je dat doet, kom je uiteindelijk in een positie terecht waar je moeilijk uitkomt: je doet andermans ‘werk’”, waarschuwt Curbi. “Het zal niet goed voelen en er is niet echt een gepaste manier om daarmee te stoppen. Je komt vast te zitten. Doe je eigen ding, blijf bij jezelf en heb plezier in wat je doet!”

Hoe zelfverzekerd dat ook klinkt, Curbi kent zijn angst. “Mijn grootste angst is negatief zijn”, geeft hij toe. Gekeken naar zijn huidige situatie hoeft hij niet bang te zijn om zich snel negatief te uiten. Het enige wat hij op zijn bucketlist heeft staan, lijkt immers realiteit te worden: “Meer van de wereld zien door zoveel mogelijk landen bezoeken!”


Dancefair

Interviewer: Alexander Strack van SchijndelFoutje gezien? Let us know!Agenda Dancefair

Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen