Dus je bent in je mid-twenties, radio dj, influencer, tv presentator en spiegels flikkeren nog niet spontaan van de wand, als je erin kijkt. Kortom, Nederland ligt misschien nog niet aan je voeten, maar de rode loper ligt uitgerold en je bent fucking lekker op weg. Op dat moment zegt een stemmetje in je hoofd: “Ik ga in mijn nakie videochatten met een meisje van 14 en probeer haar ook uit de kleren te krijgen”. Misschien dat Kai van der Ree ze nog net wel allemaal op een rijtje had, maar ze werkten op dat moment bij hem waarschijnlijk in ploegendiensten, want je hebt toch echt een tekort aan RAM-geheugen voor je grijze massa als je dit verzint en vervolgens ook nog uitvoert. Er moet toch ergens vanuit heel diep een “Voice Of Reason” een beetje tegengas hebben gegeven en zoiets hebben geroepen als: “Uuuuh Pikkie da’s misschien niet zo handuuuugh”. Als je vervolgens besluit om die VOR (een soort innerlijke VAR voor domme ideeën) maar eens lekker te negeren, is dat qua marketing en carrièreplanning niet echt de kortste weg naar een award zullen we maar zeggen.

Ik heb zelf ook een stuk of vier van die mafkezen in mijn hoofd, en bij mij hebben ze ook nog eens allemaal hun eigen latenight talkshow, maar die krijgen dit met zijn allen toch echt niet verzonnen. Laat staan dat ze beginnen aan de uitvoering. De ophef over de “talkshowoorlog” moet ik dus smakelijk om lachen, dat heet bij mij gewoon vrijdagavond, maar dit terzijde.

Terug naar “Pikkie the Kid”. Ik zou met zo’n carrière-lijstje en zijn looks toch eerder even snuffelen in het LWS-bestand (Lekkere Wijven Sjonnie) en dan klikken op het RDT mapje (Rond De Twintig). Dan kom je bijvoorbeeld uit bij een Davina Michelle, een Maan (net weer vrijgezel) of een Famke Louise. Als je dat echt wil kun je ook nog redelijk schadevrij uitwijken naar de Milf-variant. Bezoek bijvoorbeeld een gemiddeld feestje bij, pak ‘m beet, The Harbour Club en je hebt gegarandeerd een dampende avond/nacht met een vers gescheiden pretmilf in de klasse tot 60 kilogram, waar de spetters van tegen het gordijn vliegen. Die 60 kg is trouwens inclusief siliconen, dus tel uit je winst.

Maar nee hoor, meneer The Kid kruipt liever achter de webcam om met zijn lalaloopsie te zwengelen naar een of andere Fleur of Jojanneke, om haar vervolgens uit de kleren te lullen. Had verdomme niet even een of andere handige Henry de Hacker de Kaj- cam kunnen hacken en op record kunnen drukken om hem te chanteren i.p.v Dickie.. oops sorry, Nikkie Tutorials. Tenslotte bijna dezelfde modus operandi maar dan met een andere insteek. Dat laatste wordt trouwens in deze zaak nog onderzocht, dus misschien krijgt het hele verhaal nog wel een staartje .. (ja ik hou op met die woordspelingen, vind het zelf nu ook #MeTooMuch).

Over #MeToo geproken, ik zou in dat kader vooral nog even Kaj’s roast van Giel Beelen vorig jaar checken op YouTube. Dat verhaal komt door “Pikkie-gate” nu toch ineens in een heel ander studiolicht te staan.

Dat er nog een carrière in de media is weggelegd voor deze oversekste tienervriend lijkt me vrijwel uitgesloten. Al vond ik het in dit kader wel humor om te lezen dat ‘ie ambassadeur was van het Rode Kruis. Toch wel prettig om te weten da ik niet alle grappen zelf hoef te verzinnen, maar de werkelijkheid soms gewoon al grappig genoeg is.

Natuurlijk kon dit niet zonder gevolgen blijven en zien we “Dick-master K” op het scherm niet meer terug, maar verwacht van mij hier geen serieuze preek over hoe schandalig het allemaal wel niet is. Dat is inmiddels iedereen wel duidelijk. Daar heb ik trouwens ook helemaal geen tijd voor want mijn taxi staat al te wachten. Ik ga nog heel even een dansje doen in The Harbour Club.

Eric van Kleef is Hooked on House, DJ-Producer, Radio DJ, Dance Consultant, Columnist en Media-watcher.

Columnist: Eric Van kleef
Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen