Party columnsEric van Kleef | 1 juni 2018

Het is bijna zomertijd in Nederland. Ja je leest het goed. Ik snap dat je me nu volledig koekoek verklaart met al die tropische dagen, maar volgens de weergeleerden is het vanaf vandaag (1 juni) meteorologisch pas zomer. Voor het gewone volk dat meteorologisch niet kan uitspreken zonder te stotteren duurt het nog 3 weken.
 
Het kan aan mij liggen maar sinds Helga van Leur zich heeft gespecialiseerd in extreem weer en de gevolgen daarvan is het behoorlijk raak. Draait ze een testprogramma ofzo? Om e.e.a. kracht bij te zetten stuurt #TeamHelga nu al een week lang elke dag zo rond de avondvierdaagse of tijdens de BBQ een wolkbreuk. Om indruk te maken wordt deze voorzien van een paar donderslagen bij heldere hemel en een aantal stevige rukwinden zodat je het wel uit je hoofd laat toch nog iets te ondernemen.   
                                                                                           
Voor de planners onder ons wordt e.e.a. overdag al voorzien van een waarschuwing in de vorm van code geel – rood of oranje. Let wel dat is een advies kleur, je kunt dus zelf bepalen wat het beste bij je outfit past als je zeiknat regent. Kom je er niet uit schat, dan komt Fred van Leer namens een bekende winkelketen  in zijn wetsuit en op hakken in een kano naar je toe om je voor een styling blunder te behoeden.    
                             
Even terug naar die buien. Om het feest helemaal compleet te maken vindt de uitvoering vaak plaats met de precisie van een Amerikaans bombardement, waarbij sommige plaatsen (zoals mijn dorp) volledig worden gespaard, terwijl bij vrienden 10 km verderop de karpers hun intrek nemen in het vogelhuisje. Volgens die andere weerbabbelaar met die lange naam is dat “het nieuwe weer” en zullen we daar maar aan moeten wennen.
 
Waar ik vooral aan moet wennen is dat hij en zijn vakgenoten er steeds vaker naast zitten, maar ook dat hoort volgens de lange naam bij het nieuwe weer. Da’s lekker, zo kun je ongevraagd de marge van je eigen voorspellingen verbreden en wordt je op de details (volgens mij de kernwaarde van je beroep) minder snel afgerekend. Met andere woorden: “wat voor weer wordt het vandaag” is nu ineens een bijna impertinente vraag om over morgen maar helemaal te zwijgen, want het is nu ineens allemaal een stuk moeilijker te voorspellen door het nieuwe weer.
 
Nu weet ik uit betrouwbare bron dat onder dat weergajes nogal wat festivalgangers zitten.  Niet alleen de presentatoren maar ook de afdeling kaartendraaiers mag graag een festivalletje meepakken. Het kan toeval zijn maar het seizoen is inmiddels al lekker onderweg en hoeveel festivals zijn er tot nu toe in het water gevallen? Precies nul, zero, nada. Elk weekend is het weer genieten onder een heeeerlak zonnetje en dat willen we graag zo houden!
 
Daarom een shout out naar onze vrienden in De Bilt en Wageningen. Hou dit vast. Ik wil er persoonlijk best een BBQtje voor laten schieten als ik het weekend uit mijn plaat kan gaan onder een lekker zonnetje en ik denk velen met mij. Heel goed dat jullie je dit jaar eens richten op de dolenthousiaste ouders en kinderen van de avondvierdaagse. Wij festivalgangers zijn tenslotte in het verleden al genoeg aan de beurt geweest.

Dus beste weergoden en kaartenraaiers waar zie ik jullie dit weekend, Free Your Mind? Mooi, dan weet ik zeker dat het daar droog, een graadje of 23 en zonnig is. Terwijl ik dit typ begint het hier zachtjes te regenen. Gaat zo wel een beetje opvallen Helga… 

Eric van Kleef is Hooked on House, DJ-Producer, Radio DJ, Dance Consultant, Columnist, Mediawatcher en heeft zijn eigen media bedrijf.


Columnist: Eric Van kleefFoutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen